Visitors

18 June 2010

First tag daripada GB frens..

Assalammualaikum semua pembaca...salam Jumaat. hari ni adalah hari yang paling agung, penghulu segala hari ..tul tak?? Semalam aku open blog aku..melawat segala pengkritik dan rakan-rakan blog yang rajin meninggalkan tinta dari digital pena mereka..


Oklah, sedang aku melawat sesawang yang sedikit cuties nie--(adehh perasan lah plak..al maklum sape ag nak puji..) jgan jeles yerr uolls...*wink..*wink..(^_^)

Owh Nooo!! ker Yes!!

aku telah di tag oleh some blogger nie

|

|

v

Thanks a lot syuQ


Hari nie aku telah cuba sedaya upaya menjawabnye: adesss!!

Get Set 1...2...3..


soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?

Ooo..tidak..suam-suam kuku je kot..hehe


soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang.

Wallpaper eah…kalo di laptop,


|

|

V


Kalo di hp aku yg canggih aku guna wallpaper..my little bro.. comey kan?? Tengok sape kakak die..ehehe..

|

|

v
miss diz naughty boy..hehe


Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.

  • Final fantasy vIII: hyper pc player. Aku tak main pon game nie..tapi aku tengok character dia, digital in made..fuh..lawa..tu yg aku letak kat wallpaper desktop aku.

  • Kalo kat hp nie..aku suke letak pic my littlt bro.. hehe


Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?

Tahun nie.. bulan May…bulan 5 lah kan..wink..wink..-->> time farewell one of the staff kat tmpat kije aku


Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.

The latest song from Shahir- kbhgiaan dlm perpisahan & from Apit: memang khilafku..best r gak..try korang dgr kat u tube..


Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Erm..dok dgr lagu yg out of dated kat laptop, sambil mkn bizkut..hehe


Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

Erk..ade yg panggil fiffy, y len tader r..then angah..


Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang. -->> aku tak tau nak tag sape.., so 5 je aku tag..hehe

  1. yan
  2. lady Q
  3. zulhilmi abidin
  4. syuQ
  5. Kaito

Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?

Dia adik perempuan aku..kiterg sharing all citer.cz kami berdua je anak perempuan dlm family


Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5

nak tanye kaito tu name samaran eak??


Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa?

Aku kenal dia nie pon sebab dia visit blog aku..tu nt tye lah dia sendiri eak


Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4

syuQ ni same tempat keje ngan aku


Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no.6

teetttttt...


Soalan ke-empat belas : kata2 cinta untuk orang no. 2.

take care lady Q...i'll miss u always..hehe


Soalan ke-lima belas :
berikan 3 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.

  • nama panggilan dia syuQ
  • seorang perempuan (comey)
  • some one yg baru kenal dalam GB

Soalan ke-enambelas : perasaan anda semasa buat tag ini.

Tak sabar nak balik kampung diz night


Soalan ke-tujuhbelas : adakah anda tau si razman itu sengal

Razman tu sape eak??hehe..so aku tak amik kesah lah dia sengal @ tak


Soalan ke-lapanbelas :gay or lesbian?

Perempuan melayu terakhir..ngee~~


Yea!! Tamat sudah..huh!! cam jawab soklan exam -ye ker?? huhu

So…kepada..yg kena tag tu jangan buat2 lupa untuk buat tag ni oke.

x aci aku sorg je penat buat tag ni..



6 comments:

  1. fizzaa!!! hehe
    akhirnya jawab gak tag ni (^^,)

    walopon kite br kenal..harap keep in touch la kay?!

    p/s: tapi mmg blog fizza comey..padan lah ngan tuannye..(-^^)

    ReplyDelete
  2. Hehe.sebenarnya..awk org ke 3 yg tag fahmie dengan soalan yg sama nie. Tapi terlalusgt la soalan privacy yg fahmie tak leh jawab kt sini.contohnyer wallpaper tuh...kalau fahmie tag.org tag tuh..smua lah.so klu fahmie rase fahmie da ready nk buat tag nie fahmie buat k.sory for everything.bdway glade to know this.hehe

    ReplyDelete
  3. syuQ: dalam kesibukan try gak cari mase..hehe.. thanks puji blog fiza..hihik.. keep in touch gak

    fahmie: erk..iye ker?? okiey.. ade mase jawablah..hehe..ag pown tade mark cam exam..hehe.juz untuk suke2

    ReplyDelete
  4. wow~~~~fiza tag atie ke?ni bila agaknya atie nk wat erk...haahahha...xpe2..insyaallah free atie layan kan ajer..heheheh..

    opsss,miss u tooo fiza xD

    fiza,razman sengal tu sapa?mcm boss atie nya nama je..tapi buzz atie tu mmg sengal gak hahahahah(oppsss..maap buzz..tp dia manyak wat dose kering ngn atie..huhuhuhu..hakhakhak..xpe2 raya kita mintak ampun k)

    ReplyDelete
  5. Aiyark...

    saya pun kena ka? baru selesaikan utang tag... hu hu hu. nnt sy jwb. la ni nak abihkan dulu citer pasal labuan. he he he

    ReplyDelete
  6. lady Q: razman sengal..yang kat mane atie?? cam buzz atie ker?? huhu..naseb lah

    ReplyDelete