Visitors

15 November 2011

Makan angin di tengah malam

Salam semua...hari ini cik pinky nak share satu situasi yang cik pinky pun tak terfikir
Atau dikenali gak dengan Plan On the spot..eah betul ke eak..
hari itu, hari sabtu..ahaha..kebetulan Cik Pinky tak kije..
Apa ag.. dok mengemas Rumah, ngan ta mandinye..aishhh..apa nak jadi nie..

siap memasak..hari tu cik pinky masak sup daging dibantu oleh kawan-kawan iaitu Nur dan iela..
dah siap semua...kami pun makan sesama..sedappp..ade sambal kicap ag..
Jam 2 pm... cik ha datang umah kami dengan family..wah..tak sangka...
Berbual2..dia ada konvo 13 hb November 2011 (ahad=esok).

Malam selepas solat maghrib..kami bertiga pun p buang sampah, segala jadah di bawah..
uhm saya nie dok umah yang banyak tingkat.. hehe..jadi kenalah turn ke bawah untuk membuang sampah.
Tetiba... lepas isyak , jam 8.30pm atau 9.00 pm..kawan cik iela..Aidil namanya. bawak kami p jalan-jalan
Mula-mula p kampung baru..makan..

Uhm nama tempat tu lupalah.. tapi harga..Tip..Top...
Lepas tu kami ke ampang view..kata Aidil.. boleh tengok satu KL..
teruja tu... sampai sana..
memang ramai orang..siap ada steamboat, cha kuew teow, ish..macam2 lah.. 

Dari Ampang Point tu kami dapat view:

cantik tak?? - diambil dari google
sampai kat rumah jam 1.30 am..hehe.. Jom Tido...

Perjalanan yang berbaloi..seronok..tak sangka leh view KL.. [macam jakonnye statement]..hehe
* tempat ada scene citer "hantu bonceng" dan ag satu tak ingat..hehe

No comments:

Post a Comment