Visitors

06 January 2011

"Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"

 Selamat Pagi semua...


hari ini sedang saya jenjalan masuk blog orang nie..masuk blog orang tu...
saya terjumpa ini blog... BLOG BUDAK BOTAK
teringin sangat nak join..


hope budak botak dapat lah bagi blog saya tersenarai dalam bloglist dia..hehehe.
Ape pown saya kene penuhi syarat yang telah pun ditetapkan...
Jom..Jom kita tengok apa syarat2nye...
|
|
|
V
V



 Syarat - syaratnya adalah:
 
 
 
1) Buat 1 entry dan letak tajuk "Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"
                  - ok..saya dah buat

2) Letak gambar atas tu di awal2 entry. Buat 1 link ke entry nie ye...
                 -ok..siap

3) Nyatakan korang lelaki @ perempuan (senang nk kelaskan)
                  - saya ni blogger perempuan..

4) Tag 3 orang kawan2 korang yg berminat


DoNe!!
 
 

2 comments:

  1. sy pon follow blog kamu jugak! hehe..sy follower yg ke 53! selamat berblogging k!

    ReplyDelete