Visitors

03 July 2010

Hilang tanpa jejak.





Salam sabtu, 03 July 2010..
diam tak diam dah hari ke 3 di bulan July..
wah!!
selamat bekerja kepada yang bekerja..cam aku..hehe
yang tak kerja..selamat bercuti..

Tajuk entry.."hilang tanpa jejak"
sebenarnya, berkenaan ngan kucing kat rumah (kampungku)
namanya OreN..
nie adeq aku yang bagi nama..
agaknya sebab warna bulu dia oren..
sebab tu nama pon jadi camtu..
hehe

oren nie..sangatlah comey
jarang dia berlaku kasar kat kami..
cian dia kat umah asik kene buli..
hehe

sebenarnya dah sebulan dah dia tak balik umah..
rindu kat dia..
kalo dia hidup..
alhamdulillah..bersyukur sangat..
kalo sebaliknye tak lah sampai camtu nangisnye..
sedey lah..
tapi mintak dijauhkan lah..


hope oren nie panjang lah umur..
mybe ye p mengawan kot..
muka comey, cute..
kucin jantan tu.. tapi adus..oren nie.. penakut sket..
dok je kat umah..
takkan pondan kot..hehe

SORRY !! OreN

8 comments:

  1. ntah2 si Oren tu dah jumpa boyfriend tu.. tu yg kahwin lari @ kena bawa lari.. :p

    ReplyDelete
  2. ish..cube awak tengok muka dia..cam Innocent je..baek tu..oren..takkan lari ikut Boyfren..hehe

    ReplyDelete
  3. oowh oren dah baligh ek? mungkin betol la dia pi mengawan tu!!

    dan apo pon tq for your comment at post title berkhatan tu

    ReplyDelete
  4. biasenye klu kucing tak blik dye da mati dah....sory to say,but stop searching k

    ReplyDelete
  5. dlu kucin aku x balik sbb ade org len gatai pi amik bela dia..hoho
    padahal ade je aku pasangkan band kt leher di..
    pencurik!
    seb bek dpt blk tucin aku(^^,)

    ReplyDelete
  6. fiza..syuq letak blog fiza kt bloglist syuq
    hehe nak masuk bloglist fiza leh?? (^^,)

    ReplyDelete
  7. syuQ: hehe..boley ajer.. lagi fiza suke..

    ReplyDelete
  8. Semoga awak jumpa Oren kembali =)

    http://ohmonstar.blogspot.com

    ReplyDelete