Visitors

24 September 2010

Open College D' City U

salam semua..harini agak2 sudah raya ke berapa ek...
nak ke 3 minggu kot
Semalam tempat aku keje ada buat sambutan Hari Raya..meriah sangat..
23 September 2010, pasti memberi satu kenangan..
lepas ni bile lah lagi..kan

seawal jam 8.20am..staff HR, maintenance, pakcik n makcik cleaner sibuk menghidangkan ape yang paktut..
contohnya seperti meja nak letak hidangan yg bagai..
kerusi untuk semua staff yang hadir..
aku??tolong ckit2 je..hehe

majlis bermula ngan pendaftaran semua staff..
then majlis briefing dari kita punye owner college..

*****
majlis Hari raya start jam 10 lebih gak lah..
masa yang di nanti..MAKAN!!!
macam2 ade..contohnya:
1. Satay
2. Mee Kari
3. Lontong
4. nsi himpit + rendang
5. Lemang pon ade ok..
6. Spagethi
7. kuih Koci, keria, bahulu, kek lapis, kek coklat, kek hari jadi (saje tambah2)
8. mee goreng
9. mee hoon
10. nasi lemak - tak dapat makan...
11. etc..

AIR;
1. air kopi,
2. teh susu
3. air mineral

semua berkat sumbangan dari pihak kolej dan sumbangan dari tiap department..hehe..very nice

ok lah..sampai cni je..meh kite tengok picture yang di capture semasa majlis and pada hari majlis:




















habis sudah..sekian...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

3 comments:

  1. eh fiza.. syuQ cam kenal ar budak yg shawl wane kelabu tu.. gamba ke9 terakhir..huhu ifwah ek namenye ;P

    ReplyDelete
  2. oit,lawa baju....i loike..~che sakura..

    ReplyDelete
  3. SyuQ: gambar ke 9..yang free hair hujung skali tu ke?? tu nama dia betty

    ReplyDelete