Visitors

14 May 2017

Happy Mother's Day


Happy mother's day, yang dalam bahasa melayunya SELAMAT HARI IBU.. benda ni tak wajib pun, sebab hari hari, setiap detik, saat adalah hari ibu. CUMA.. Hari ni 14 May di iktiraf untuk nmpak lebih istimewa.. ( agaknya)..

Untuk di Johor, harini kami kerjaπŸ˜…πŸ˜… jadinya wish melalui phone je lah.. Huhu. Cik Pinky x boleh wish banyak banyak kat ibu saya yang baik, tabah, comel..tu, sbb nanti sebak..berjujuran air mata.. 😭😭

Ok, apa pun.. Cik pinky ucapkan selamat hari ibu kepada ibu, mak, ummi, mama dsb
terima kasih menjaga dan mendidik kami dari kecil sehingga dewasa, tanpa rasa jemu. Tabah melayani kerenah anakmu yg ntah ape2. Hanya Allah swt sahaja yg dapat membalasnya.

#selamathariibu
#14052017

No comments:

Post a Comment