Visitors

09 May 2014

Travel ...

Assalammualaikum...

Lama rasanya tak update blog ni.. hari ini dah 6 bulan aku berada di tempat baru..masih belum dapat menyesuaikan diri dengan kultur tempat ni.. Bulan 1 dan ke 2..aku down sangat.. bulan ke3 dan ke 4..bertambah2 down.. serius..sampai aku amik keputusan untuk cari keje lain.. Cari..jangan tak cari.. kalau diri kau tak gembira di situ..sape yang salah? - ha..jawapannya..kau,..lah..sebab kau yang membenarkan diri kau di jadikan sebegitu..

Minggu lepas, aku ke KL..wah..happy bukan kerana kene attend workshop..tapi happy sebab stay KL sendiri.. Malam tu alhamdulillah aku dapat berjumpa dengan ex housemate ku..iela.. kami makan dan jalan2 di KL Central.. Wah..KL Central pun dah banyak berubah..ada mall.. nak ke monorail pun tak payah dah keluar...jalan...hehe..

Malam tu jugak..adikku Yana datang..bestt..sangat..alhamdulillah..dapat jumpa.. esoknya..aku seusai trainning terus drive balik.. malam tu memang takutlah drive sensorang KL- Jhor..

Pengalaman..balik tu..seminggu gak lah badan letih..tak bermaya.. uwawa..tak mao travel boleh tak?

=(




1 comment:

  1. Salam, fiza dh keje kat johor ke? lama tak dengar khabar.. gud luck

    ReplyDelete