Visitors

14 September 2012

~ Pergi Tanpa Alasan ~

Assalammualaikum w.b.t

Syawal kian di penghujung..kiranya minggu nie lah..kan. iaitu 16 September 2012. Kebetulan hari tu adalah hari Malaysia.. Bangga..kan jadi rakyat Malaysia.. siapa yang tak bangga tu..rugi..lah... 


Bendera Malaysia lebih glamer nye Jalur Gemilang. Semangat sangat mengibarkan jalur gemilang nie..masa kechik-kechik lah...bila kat sekolah wat event.. sekarang...kurang dah..just gantung di rumah je. Yang penting semangat tu ada.. Selamat Hari Malaysia diucapkan semua..rakyat Malaysia. Jagalah negara kita ..jangan sampai jadi cam negara orang lain..huhu. (takut je bile tengok kat berita tu). Mintak dijauhkanlah.

OKlah..kawan-kawan semua.. hari ni saya nak share satu lagu nie..best pulak dengar kawan officemate ni nyanyi.. gigihlah mencari lagu nie..

Tajuk: Pergi Tanpa Alasan
Penyanyi : Erene


Jom Layan...



Aku mencintaimu bagaikan langit memeluk bintang
Aku lukiskan cinta di hati tak terbatas lagi

Aku mencintaimu bagaikan langit memeluk bintang
Aku lukiskan cinta di hati tak terbatas lagi
Cinta yang dulu bersemi kini menjadi masa laluku
Hatiku hancur tiada berkeping bagaikan segelintir debu


Kepergianmu tanpa alasan yang pasti
Kau buat hatiku kini lemah tak berdaya

Semakin hancur hatiku ini tanpamu
Ku tak bisa berdiri tegak dan bernafas lega

Kepergianmu tanpa alasan yang pasti
Kau buat hatiku kini lemah tak berdaya

Semakin hancur hatiku ini tanpamu
Ku tak bisa berdiri tegak dan bernafas lega


Semakin hancur hatiku ini tanpamu
Ku tak bisa berdiri tegak dan bernafas lega



11 comments:

  1. tak pernah saya dengar lagu ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis leh search ..best tau.. nak layn jiwang r..hehe.. ce try dengar eah.. ^_^

      Delete
  2. masa sekolah dulu suka betul gantung bendera kat rumah..skrg tak lagi :(

    ReplyDelete
  3. haah. tak pernah dgr pulak lagu ni. ;)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Malaysia.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  5. thanks untuk semua... hehe..nanti cari tau lagu nie...

    ReplyDelete
  6. x perasan lak lagu ni.. tp lirik dia menarik..

    ReplyDelete
  7. x penah dengar lagi...=)

    **saya pakai font Short Stack untuk post dan sidebar..kalau x salah la..ikut tutorial macam mana nak tukar..bukan tukar dekat template biasa =)

    ReplyDelete
  8. link utk download k-movie holy daddy tue sy br je msukkn dlm entry ari tue..
    klik je link tue tau, hehe.. ^_^

    ReplyDelete