Visitors

21 January 2012

Minggu menjelang Chinese New Year 2012

Salam semua... ahahaha~~~ tahun baru cina akan berlangsung pada minggu hadapan.. iaitu 23 dan 24 January 2012.. oleh yang demikian adalah yang mengambil kesempatan untuk bercuti awal..dan cuti..dan sambung cuti lagi hingga lah 28hb January 2012... seronok tak? seronok tak?.. of courselah kan.
hari ni cik pinky kene kerja... tapi tader student pun sehingga jam 9.30am... hihik..

Baru 9.30am..kan.. ada dua student ni masuk dia cakap..Kami dah lama duk kat bawah (lobby)... Guard kata kolej tutup..no body work and no class today...

erk... aku yang dengar ni pun..mana pok cik tau.. kang ada aku tercongok kat department sensorang.. tapi serius memang department lain tutup.. and gelap je kat bawah tadi...
the moral..nye..dapex lah den buat kerja tak tak leh wat masa hari bekerja...

"HAPPY CHINESE NEW YEAR AND HAPPY HOLIDAY 
TO ALL"

No comments:

Post a Comment