Visitors

04 December 2015

Percutian bersama keluarga 2015

Assalammualaikum..

Penghujung tahun adalah tahun menghabiskan cuti, baik pelajar mahupun pekerja. Mesti ramai yang sudah merancang destinasi-destinasi percutian bersama keluarga. Sebenarnya percutian akhir tahun boleh juga berlaku bersama keluarga, adik beradik, kawan-kawan dan couple [Please take note: couple tak sah dihindarkan]. Di laman sosial, ramai yang "update" destinasi, kegembiraan yang mereka alami. Ada yang bercuti di dalam negara, negeri, ada juga yang bercuti di luar negara. Ongkosnya kena UP lah kan. Rezeki masing-masing. =)



Pada tahun ini, keluarga Cik Pinky memilih dalam negara sahaja. Pilihan destinasi adalah Kuantan. Haa, Cik Pinky pasti ramai yang dapat meneka percutian di Kuantan. Of Course lah ke GAMBANG WATER PARK.

Muka Depan- google
   
Pintu Gerbang        

Kami stay di Homestay - Taman Gambang Damai. Semua ni akak ipar dan abang yang uruskan. hehe. Ni kiranya cuti weekend sebab Cik Pinky tak boleh cuti lama. OK lah kami seronok. Alhamdulillah. Gambar tak banyak sebab ralit main air, gelongsor, uii..gayat rasa..

Tahun 2015 pun dah nak habis, semoga semua berjalan lancar hingga ke akhir tahun. InsyaAllah.

Wassalam