Visitors

23 June 2015

,"Kawan,' baru.

Salam Ramadhan#6

22 June 2015
Actually bukanlah kawan pun, jz x sangka ada makhluk lain dlm building. Ia adalah seekor binatang yg kakinya di atas, kepala ke bawah..mesti semua dpt teka..hihi

Sesat barangkali. Saya yg nak pi cek tingkat atas terkejut n takut.. terus terjun.. adehh.. nasib lah tak terseliuh kaki.. huhu. Klu salah terjun, mau tergolek cam nangka agaknya.. nasiblah suis semua sebelah tangga..kalau kne mlalui dia, tidaklah saya nk gi tutup suis lampu..hehe.

Itulah incik kelawar. Huhu.

Apa2 pun..hope esok pagi dia dah takde.. kakak ipar saya kata tu edward cullen.. huhu..kalau edward..tu vampire ensem.. hihi
Oklah.. selamat berpuasa..


Ps: ha..sy dpt free giveaway product.. alhamdulillah...next time kita join ag eak

No comments:

Post a Comment