Visitors

15 May 2012

Cuti lepas

Assalammualaikum...

Apa khabar?? happy tapi kurang berpuas hati.. biasalah balik kampung ne puas... sempena hari ibu, saya pun balik lah kampung...

hari pertama tu, ibu n adik (cik sakura) kerja.. jadinya hari tu aku wat je r keje2 umah..sambil melayan ank buah ku.. yang chomey cam mak ngah dia.. hehe.. (dah pandai bye2, berdiri, memapah...etc.) eii geram plak ase..



ha.. inilah dak techik tu...windu sangat kat dia.. Ha lagi satu sabtu tu adalah Nursing Day,,, hehe. HAPPY NURSING DAY..Ibu...

Ahad pulak, saya kuar ngan Mohd Firdaus..ingat tak yang kenal di FB... keluar ag..kan... kami pergi makan di chicken rice shop then tgk wayang citer " Nongkrong".. hahaha.. gile malu2 and kelakar gak lah.

sampai kat umah jam 5.30pm.. kami sambut HAri IBU... kek abang sponsor..ehehe..


SELAMAT HARI IBU..walau hari2 hari ibu...hanya satu hari ini di publishkan lah...hehe

Isnin amek cuti...sebelum balik sempat gak masak memasak dulu..adik nak p sekolahkan..then pergi jumpa mak su.. sebab minggu depan ye n suami nak p Umrah.. semoga selamat pergi dan selamat pulang..dan di permudahkan segala ibdah di sana...

Sedey je ase di hati bila naik bas ke Kuala Lumpur..huh!! I Hate this feeling...-->> keluar gak air mata.. tapi terpaksa...

2 comments:

  1. sedapnyeeeeeee. kek fresh fruit eh. ;)

    ReplyDelete
  2. @9noL4 : a'a kek fresh fruit..memng sangat sedap..kira berbaloi lah...

    p/s: thanks for visit

    ReplyDelete