Visitors

05 March 2012

Saturday beginning





sabtu lepas cik pinky kene kerja.. bak kata dalam lagu ape tu.. hari-hari kerja... ahaha.. Jam 1.00pm sharp cik pinky balik dah..Al maklum..' tak leh claim Over time" - walau kau over kerja..OK..
Jalan punya jalan..bau semerbak nasi lemak sedapppnyerr.. meleleh air liuq.. slurrpp..

Apa lagi, tanpa membuang masa dan air liur, saya pun " kak, nasi lemak satu- tak mo timun" - akak tu cakap. ye deq, org yg jual nie tak de... adehh... tunggulah...jap. Ok..misi makan nasi lemak settle.. yeah!!

Jam 1.30pm adik saya cik sakura mesej..tet..tet.. rupa2nya dia turun KL tiket 9.30am.. apa lagi... seusai solat, bawak nasi lemak ke TBS. lama kot tak jumpa adek ku sorang tu..

 

Yea..ini lah TBS..kalau kawan2 nak tau.. TBS singkatan bagi Terminal Bersepadu Selatan..ha..sesape yang kampung dan destinasi ke selatan..bolehlah menuju ke TBS..(yang naik bas tau, yang perlukan driver-macam saya)..hehe