Visitors

10 February 2012

Perpisahan Chief Librarian

Salam semua... semalam entry jiwa kacau..hari ini nak cerita mengenai chief librarian a.k.a. ketua perpustakaan kami, Puan Che salmah. Gambar di bawah di ambil pada 3hb February 2012 (Jumaat). Selama beliau berkhidmat di sini, menjadi ketua kami..banyak memberi tunjuk ajar kepada kami yang kami pun tak pernah tau...

Namun contract dah habis, maka beliau pun ingin bersara. Kami tak boleh nak buat apa-apa.. Tapi selama kami bekerja di bawah beliau, kami sangat selesa. Ini kerana sikapnya yang friendly, dah macam mak-mak. apa yang department kami nak..banyak yang dapat.

Walau kami suka melawan cakap dia, namun kami akan sentiasa merindui beliau. Harap kedatangan Bos yang baru akan mengajar kami dengan ilmu yang baru.. 

Hari terakhir Ketua kami di Library City U:



P/s: aku memang tak pandai nak senyum....

6 comments: