Visitors

27 January 2012

Perkelahan di Pantai Temala, tanjung Sedili

Salam semua...

Actually picnic nie disertai oleh family jiran dan family aku.. seronok tau..cuti chinese New Year 2012 baru nie..
(erkk..macam lah aku sorang je kan...yang p) tak kira excited nak citer nieh.

*Malam 21 january 2012

>> Ring..ring..- telefon di rumah berbunyi
?? Rupa-rupanya rakan adik aku juga merupakan jiran satu taman mengajak family ku p picnic esok.. di Temala
Yahoo!!! lama tak p picnic..tapi adik perempuan aku tak p..coz dia ikut sahabat dia..

* 22 January 2012

Pagi-pagi ibu dan ali (adek) dah pergi makanan yang nak di bawa ke pantai nanti..lagipun picnic tu lepas zuhur. hehe
Setelah juadah semua siap...(nugget, pulut dan rendang)
Tepat jam 2.30pm kami satu family dan family jiranku pun bertolak..kira dua buah kereta lah..

OTW tu hujan sangat lebat...Tapi alhamdulillah sampai je kat area sedili besar tu hujan dah reda..
1st kami parking yang kat atas..kena bayar RM3 satu kereta.. Memandangkan jauh ..kami bercadang nak parking di bawah..
Disebabkan baru lepas hujan, jalan pun lecak.. kereta jiranku tersangkut di situ..ada lah dalam sejam gak kot..berusaha
Dengan pertolongan orang kampung..akhirnya berjaya gak lah..Tapi bebudak lelaki nie mandi lumpur dulu lah..hehe..

Perjalanan di teruskan...
Pantai Temalah, tanjung sedili

Tak banyak nak cerita..meh kita review xtiviti mereka..

Posing sebelum p mandi

ni dah nak balik

main tanam2..

Anak jiran


Anak jiran - Amsyar

AdikKu

Anak Jiran - awie

afiq

Ta tau

empat hero...

Lebih kurang jam 6.30pm kami pulang...tapi kami singgah dulu rumah atuk Cik Pinky di sedili Besar... LAma kot tak balik kampung...

Happy Holiday and Happy Picnic...

No comments:

Post a Comment