Visitors

03 November 2011

Pencarian Blog Follower Bawah 500

click banner ini
Salam semua..mesti semua menghitung hari nak menyambut idul adha..kan..
hehe..salam aidil adha dari saya
di sini saya nak ajak sahabat2 blogger yang mempunyai follower bawah 500 untuk sertai segmen ini

Syarat-syaratnya sungguh mudah :

Sila pastikan follower anda bawah 500
 Follow genk [terpulang, lebih baik follow ]
 Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Follower Bawah 500
 Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
 Dah siap, hantar link anda ke ruangan entri ini
 Tarik Tutup : 11 November 2011, jam 2 petang
 
Kata penganjur ia terbuka untuk semua..yang follower bawah 500..JADI pastikan bilangan pengikiut anda dahulu

36 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi join segmen genk ^^..

    ReplyDelete
  2. follow u...
    dari segmen yang sama ^^,
    suker blog nie...

    ReplyDelete
  3. Follow cini :-)

    Datang dari segmen yang same ^^

    ReplyDelete
  4. salam! mommy follow awk dari segmen yg sama! jom sama2 tmbh follower. yeah!

    ReplyDelete
  5. Salam. Singgah dan follow. Dari segmen sama :)

    Jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

    Kalo rajin follow sini gak : http://sembang-bola.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. singgah dri segmen yg sme... =)

    ReplyDelete
  7. Haii...Dr Segmen Yg sama..Dah follow awak..jempot follow jaja blaik yer.. :)

    jgn lupa isi bahagian exchange link jugak..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ^^

    hee. datang dari segmen yang sama.
    dah follow awak taw.
    kalau rajin datang blog saya ok? =)

    http://pinkmiaw.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-followers-bawah-500.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yng sama datang dan folo sini jugak

    http://troublemaker26.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. singgah melawat rakan segmen....kalau sudi singgah n follow la yeee...

    http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  11. hai , dari segmen yang sama . salam singgah :)

    ReplyDelete
  12. singgah sini dan follow ^_^
    cutenyer blog..do visit me back k

    http://lindosays.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. wah..sangat membantu..thanks untuk semua yg follow saya..akan ku follow semula

    ReplyDelete
  14. hai hai..tintan dri segmen yg sama..singgah sini smbil memollow =)

    http://cek-tintanpunyerciter.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  15. jalan-jalan bersama mama,
    yat datang dari segmen yang sama..

    tanam cili dipinggir paya,
    jemput lawat blog saya..

    http://masliperjepun.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

    selamat membaca ^^,V

    ReplyDelete
  16. follow sini :) dr segmen sama :D

    ReplyDelete
  17. dari sgmen yg sama. follow me back here.

    http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blog-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  18. Yeah! Adik Chopper Dah Follow! Dari Segmen Yang Sama! =)..Follow Sini Jugak Tau? Hee.. ^_^

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  19. aii.. slm kenal..
    yana dtg dr segmen yg same..
    sudi2 laa terjah blog yana k.. :)

    http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  20. hye, folow me back k. xmao2 combong taw.. :)

    ReplyDelete
  21. hye, folow me back k. xmao2 combong taw.. :)

    ReplyDelete
  22. melawat dari segmen yang sama terjah disini
    http://yotokuu.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  23. datang dari segmen yang sama . jemput singgah blog sya ..
    dh follow awak ..

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama ^^
    http://papadel.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  25. hype...ida dr segmen yg sm jg
    jln2 n follow cn...naty singgah blog ida jg ya
    keep in touch ^_^

    ReplyDelete
  26. Eza singgah sini..blogwalking, nak join...tak cukup syarat pulak..P, nak kenal-kenal banyak bloggers lagi..Eza datang dari blog si Genk :D

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. singgah n follow sini skali. jom terjah blog saya :)

    ReplyDelete
  28. Singgah and follow dari segmen yg sama :)

    http://miszcrazy17.blogspot.com/2011/11/segmen-pencarian-blogger-bawah-500.html

    ReplyDelete
  29. jadi follower yang ke 103 dari segmen yang sama....singgah dan follow la blog saya balik kalau sudi k?

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  30. yaya dtg dari segmen yg sama...
    yaya dah follow...
    meh la dtg jalan2 blog yaya =)

    ReplyDelete
  31. Haloo..hehe sy dtg dr segmen yg sama..singgah n follow ya.. http://cikguhanz.blogspot.com

    ReplyDelete