Visitors

20 October 2011

BOS Mc?



 

Salam satu Malaysia... (trade mark sekarang)

Hari ini, bos besar cuti..MC..sakit gigi..cian dia dari semalam menangung derita..

Tau je lah kan..kalau sakit gigi..apa pun tak boleh..
EMOSI, PEMIKIRAN.. aishh..nyut..nyut...

Tengah hari tadi bos saya call.. beritahu lepas jam dua baru ada doktor..dan jam 4pm tadi
saya diberitahu Bos amik MC...
HA..bila bos besar MC... macam2 kami buat kat sini..

Department saya ada dua orang je...
sedikit busy lah cz nak handle bebudak yang nampak belajar tinggi tapi perangai tak tinggi lagi...
 
   Apa pun hari ni kami, meng organize library..updated buku..dan kemas kini apa yang sebelum ini tertangguh

Akhirnya siap..tapi tak lah semua..
To be continue tomorrow...

2 comments:

  1. Assalam ww...anda dari Malaysia ya??salam kenal, saya rotmianto yg membuat e-DDC.pertama2 terima kasih telah mengunjungi blog saya. dan sekalianmau tanya, apakah Anda punya DDC edisi 23? kebetulan di Indonesia belum beredar...:-D

    ReplyDelete
  2. Rotmianto : di perpustakaan saya masih belum ada..saya ingin mencari kalau2 ada yang sudah punya..

    ReplyDelete