Visitors

22 August 2011

Perpustakaan Awam Selangor


22 Ramadhan menjelang sudah... 
kiranya minggu ini adalah minggu terakhir sebelum menghitung hari nak balik kampung..
seronoknyerrr!!! hehe

Pepagi sesampai je di tempat keje,
Bos saya beritahu yang Selangor ada sebuah perpustakaan yang baru , menarik, tertarik.. lah
tak ada kat Malaysia, katanya...

Teruja pulak saya mendengarnye..
Pabila Bos saya p masuk je office dia..apa lagi
Cik Pinky pown dengan gigihnya google lah
then jumpa lah satu perpustakaan nie... dalam satu blog..namanya:

 Perpustakaan ini berada di di Seksyen 13, Shah Alam. Nie siap sediakan peta lagi...
sumber : Laman Web PPAS - KLIK untuk view  
 Jalan Kelab Golf 13/6, Kelab Golf Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Seksyen 13, 40100 Shah Alam
http://www.ppas.gov.my/

 
 Rakan-rakan yang aktif dalam bidang perpustakaan boleh lah melawat kat sini..mana lah tau... leh dapat idea improve korang nye library... kan.. terutama public library..
Jom kita VIEW Perpustakaan Awam Selangor:

luaran

dalaman: setiap tingkat mempunyai warna yang berbeza

susunan rak-rak buku

ruangan kanak-kanak

Tak pasti : mungkin untuk Internet searching @ OPAC

Ramai..kan penggunanya

Ruangan yang luas dan santai

mungkin bahagian kana-kanak..

Ini paling tak sangka..ada GYM kat sini


  • Ha..dah ada GYM..agak-agak ada cafeteria tak dalam perpustakaan nie??


===================

Waktu Perkhidmatan Perpustakaan Sepanjang Bulan Puasa
Hari : Isnin - Ahad
Masa Buka : 9.30 pagi
Masa Tutup : 5.00 petang
Perpustakaan DITUTUP pada hari Cuti Am dan Cuti Khas.

 ==========
Macammana?? agak-agak nak tengok yang real.. dah ada alamat ..apa lagi..jom buat Rombongan Che Kiah.. hehe

2 comments: