Visitors

08 April 2011

1st time dalam sejarah

Assalammualaikum w.b.t.
wah..Jumaat sudah..mesti masing-masing dok plan sok nak buat apa..
Bagi yang keje..uhm..mestilah plannye pergi keje..hikhik
Oklah..apa pun semoga sukses esok..

1st time dalam sejarah..
cam gini..semalam waktu kerja cik pinky tamat jam 8.30malam.
kawan satu office, nama dia SiTI.. ajak cik pinky teman dia makan kat seksyen 2...
sri murni nama restaurant tu.. Mulanya tak mao..malu lah... al maklum saya nie pemalu orang nye..
ececeh...
Siti jemput saya di opis..tup..tup..dia cakap dia datang dengan tunang dia.. aduyaiii..
asa cam nak balik je masa tu... aku nie tak boleh orang wat muka kesian..then merayu-rayu.. kalah..
OK..aku p teman dia..
pssttt:: sebenarnya dia nak belanja..ahaha..kata orang "rezeki jangan ditolak..tak baik" huhu

setiba di restaurant tersebut...wah!! punya ramai orang...
cari punye cari..search..punye search....
ha!! jumpa..ada satu meje kat nunnn hujung dunia..kedai
saya suh siti yang oderkan..tak kesah..yang penting nasi..
perut orang melayu..nasi lah..

selang 15 - 20 minit...
terkejut aku..sebab.. pakcik + makcik + awie {guy yang pernah saya cerita sebelum nie} datang,,
join..terkedu aku..
cover..cover..

yang kasihannya, housemate aku sume dah risau.. siap tanya.. keluar ngan sape? kawan laki ke perempuan?
makan kat mana? jam berapa nak balik?
dah lewat sangat nie.. terharu rasa ngan housemate Cik PInky

Thanks uolls risau tentang saya..maaf jugak.. huhu..
:: Ha, MAi, Pae, Nor, LV, Iela.. Wanna..and Nurul..

2 comments:

  1. u mesti keluar dengan harapan nak melantak tahap dewa kan kan kan...

    namun terpaksa cover2 keayuan sebab ada tutttttt..

    ReplyDelete