Visitors

17 January 2011

Kerana aku pernah menyanyagi mu_shhss


kita perlu bangun dengan semangat baru..


 Isnin.. bangun! Bangun !..wake up! Wake up! Cik pinky…

udah..udah lah tu

Uargggh…ngantuknye… [dengan muka sememeh baru bangun tido]- without air liur basi ok..
Haha~~
Padan muka saya, sebab sape suruh bangun tidor lewat
Ko buat ape??- tengok movie.. mantra & semerah cinta stiletto..

Sambil tu YM ngan sahabat lama

Erm..saje cari penyakit..kan..
facebook Ym okeh...

 Ntahlah..seronok..kot ym ngan dia..
“ ke kau ade hati kat dia?”

Cett..diam-diam sudah

[tetibe lagu ape yer.. “diam-diam..tapi malu..]



Erm..rase seronok..hehe
kisah silam... sampai sekarang simpan



tido tak ingat..kan..ko!!


Pepagi g keje..

Ha amek kau..mengantuk tahap tak hengat..

Adess…


Tapi keje kene wat..Tapi tak focus lah..

COz target utama nak tido!!!..
Sekejap pown jadilah..


Ase cam nak letak btg mancis je kat mata..huhu


ape pown..hari Isnin adalah hari permulaan
come on..keje..keje.. chayok!..chayok!
hehe.. 

- Dalam pada itu, nak wish Selamat Pengantin Baru kepada sahabat yang paling nice:


ADIB FADLI & EMI
15 & 16/JANUARY/2011 


Baby mosquito came back after 1st time flying.
His dad asked him "How do you feel?"
He replied "It was wonderful, 
Everyone was clapping for me!"
Now that's a Positive Attitude.
♪♫•*¨*•.¸¸♥♥¸¸.•*¨*•♪

1 comment:

  1. assalamualaikum.. membalas singgah dari blog ilham adilah.. nak tanye harge ye.. harga untuk car charm rm14 untuk satu :) tak termasuk kos postage

    ReplyDelete