Visitors

14 December 2010

Think +VE @ -Ve

salam..
hari ini saya nak guna nama sebenar dalam Blog..
Fizah..yes..that's my name

Semakin hari fiza rasa semakin sedih...
tak tau kenapa..
MUNGKIN
jangan lah sebab kita tak de jodoh...
awak nak buang persahabatan..
erm..it's ok..lah..fiza accept semua nie
awak memang dah ade someone special - [siap war-war dalam Fb ag]
Alhamdulillah, fizah bersyukur..walau fiza just menjadi tmpat persinggahan sementara..
[dah biasa dah] - hehe

one day, awak SMS saya..mintak tolong
Ok..saya tolong emelkan resume awak..
saya tolong buatkan resume awak..
itu saya tak kisah..
ikhlas saya buat..

yang saya rasa sedih..
sape dia?? pada siapa awak suruh saya send emel??
sampai dia tanya saya-
 
 14 December 2010 - 15:20
"tq.i just curious knp awk nge ..(nama dirahsiakan) tuh x couple? i mean break?just want to know badly..that all..im sory disturbing u but i just want to know mayby i can take advantage from that information u will tel me.. "
 
what's the point dia tanya saya camtu??
lepas iu, fiza
cari tau siapa dia..
last2 fiza tau, dia your GF..kan..
bukan cemburu..
cuma fiza nak tahu..
WHY? WHY?
sebab kau nak bagi tau..kau tu adalah awek si ...
itu motif sebenar??

OK..doesn't matter
Tahniah lah..
tak kesah pown dia couple ngan siapa..
yang penting..
cintalah si ... sesungguhnya
 
sesungguhnya, kenapa fiza tak couple ngan dia
adalah ketentuan Ilahi..
mungkin Jodoh kami tak panjang,..
percaya pada Qada' dan qadar..
Wassalam...


 

3 comments:

  1. nanti kalau jumpa jodoh, terus kahwin je cik fiza. setel masalah. jgn sedih2 la. banyak lagi laki lain. don't worry lah.

    jgn lemah semangat! :D

    ReplyDelete
  2. sabar ye cik fiza...eiii,napa erk lelaki suka je bagi harapan then dia wat mcm tu..eii,geram laaaaa..mencikkkk..mencikkkk..emo sungguh diri ni gak!!! :(

    ReplyDelete
  3. Fyzal : thanks for the support..

    cikasutinggi : erm..ntah lah... ehehe..entry saya pown kali ni agak emo..huhu

    thanks to all..hehe

    ReplyDelete