Visitors

09 December 2010

Nak Kiss @ bite?? ^_^

Salam..setelah bercuti selasa..kini sibuk kerja menguruskan mana yang tak terurus...
hari ni, Cik Pinky nak berkongsi kisah pendek... ala-ala cam short story...
satu daripada pengalaman saya sendiri kat rumah sewa...

kalau korang baca title,ape yang terlintas kat fikiran??
Dalam bahasa omputeh Kiss means ciuman
Bite pulak adalah gigitan...
erm..agaknya ape yang terjadi??
ahaha.. meh baca dulu

Kisah ni berlaku time cuti weekend..
tengok kengkawan dok sembang kat luar, cik pinky pown nak gak join...
ahaha~~
tetiba sorang kawan ni nama dia Ina [bukan nama sebenar]

Ina : fiza..fiza..nak Kiss ke nak bites??
Aku: nak bytes..[ngan muka ase tak bersalah]

- mana taknya...tengok atas meja ade..


kisses chocolate

bytes cadbury choclate

of course aku pilih bytes..yum..yum..sedapp!!. berbalik pada cerita tadi..kengkawan ku sume dok pakat gelak... rupenya dierg pikir over age...hehe
tak kesah lah yang penting aku dapat makan bytes.. kawanku bagi..hehe


Korang nak ape?? kisses ke nak Bytes?

3 comments:

  1. oo..ade kiss yang ade badam ke?? yang warne ape ye IR?? cz yang saya beli coklat kosong, tu yg tak suke

    ReplyDelete
  2. aii..cik pinky kite ni..mcm aa x pernah mkn kisses yang ade badam tu..kang dlu kite slalu mkn..kat k0lej lu..lupa ka...?? mse p langkawi dlu pun..kite beli gak...huhu... :-)

    ReplyDelete