Visitors

03 December 2010

KAWAII GADGET'S CONTEST

Salam 1 Malaysia.. 

Hari ni Izamir Ridzwan  telah tagged saya dalam satu contest... Sape Izamir Ridzwan?? tak kenal ke?? ish3..  Dia ni seorang blogger gak. saya suke G blog dia..sebab menarik cerita dia, keceriaan blog tu..ahaha.. sudah! tak boley puji lebih-lebih..

Hari ni kite nak cerita pasal contest boleh tahan lah menarik... Kalau contest pasti ada hadiahnya..betul tak??
 OK..firstly, ni lah penganjur dia....


Kawaii Gadget's
Kawaii Gadget's - click banner tu
D' tagged oleh : Izamir Ridzwan

 Sepanjang hidup Cik Pinky lah..banyak lagu yang feveret2 ni... antaranya lagu Mr Maher Zain- InsyaAllah, lagu SOKO- take my heart. ahaha~~ tapi dalam contest kali ni Cik Pinky suke sangat lagu yang di bawa oleh Aizat - perGi


ni lah penyanyinya
Sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu

hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari

kau pergi.. pergi..
sepi tanpa kata
terdiam dan kaku tak daya kau kulupa
apa pun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia

hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari

kau pergi.. pergi..

hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari

kau pergi.. pergi..
kau pergi.. pergi..
kau pergi.. pergi..



Dalam banyak-banyak lagu, Cik Pinky sangat suke lagu ni sebab ade kisah di sebaliknya. Kalau dengar lagu ni mesti teringat boyfriend, gurlfriend..yang ex.. kan.. hehe. Tapi kalau kita hayati lirik dia..mengisahkan pemergian seorang yang betul -betul kita sayang.Orang yang kita sayang banyak kan kategorinya... biarlah rahsia.. 

erm..takkan Cik Pinky je buat nie, nak jugaklah berkongsi ngan kawan-kawan blogger. Sebab hadiah yang ditawarkan adalah sangat menarik..mana tau rezeki. ahaha~~ tuah ayam nampak di kaki, tuah Cik Pinky and kawan2 siapa yang tahu..ahaha..bermadah pulak.. Sesape yang cik pinky tagged ni selamat mencuba naseb ye.. tak de paksaan pun..hehe.. Try our luck je..


Sekarang saya nak tagged antara 3 follower saya... antara yang terpilih adalah.. jeng..jeng..jeng..:

P/s: Untuk nak tau lebih lanjut klik sini ... 

5 comments:

  1. IR: malu nape?? ahaha..pomote blog ..ok lah tu..

    ReplyDelete
  2. ni link tentang mask ek

    http://www.alinacshoppe.com/search/label/FACE%20MASK

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab join contest..good luck..:)

    ReplyDelete