Visitors

05 September 2010

Geramnye aku...


Assalammualaikum..dan salam sejahtera..

Sunday..la..sok kije..

di hari minggu ni..niat di hati ingin bersantai sahaja..
namun pagi2 aku telah bangun..membasuh baju, cadar etc.
al-maklum minggu depan nak balik kampung dah.. nanti tak berbasuh plak cadar...


ni lah ampaian nak jemur baju

selepas solat zuhor, aku tengok citer melayu, tajuk dia "Kecoh Betul" - bestlah gak
antara watak-watak yang femes adalah...seperti
nabil, Bell, ramai ag lah

cover depan DVD

lebih kurang kul 4pm cerita tu tamat..
then aku on lah YM..
niat di hati nak tengok2 mana tau ade rakan-rakan yang online..hehe
tup..tup..
yahoo messenger symbol..tapi aku gune emel je..

ade someone ni.. guy.. aku panggil dia Z..
Z tanya: awak ni librarian ke?
Aku : tak lah..nape?
Z: biasanya librarian je yang malas..
Aku: nape awak cakap librarian ni pemalas..?
Z : dah awak mals jawap soklan saya..

[dah kenapa mamat nie??]

Aku : nap tetibe and napa awak boleh terfikir nak tanya saya librarian ke tak.. then kaitkan jawatan librarian tu sebagai satu keje orang pemalas??
Z : saje..


geramnye!!!

- wa..aku cukup tak puas hati ngan jawapan dia, ase cam nak bom je dia-
mulut..tade insurans betul..
dah tu..keje dia bagus sangat lah..

rosak mood aku

No comments:

Post a Comment