Visitors

06 August 2010

Bila "bala" berkunjung

Geram ke aku?? tahap mane yerr??
salam..terima kasih kepada kawan2 yang bagi komen..
amatlah saya hargai.. sempena hari Jumaat.. mesti ade yang dah plan nak p mane..cuti..kan..hehe
aku?? keje lah.. time nie..sejuk sangat.. hujan barangkali..
aku bukan nak emo..atau ape..(tapi statement memang emo pown..)huhu..-->>layan jer..
camne yer aku nak cerita kat cini..

Busy ke aku?? keje ape ek??

|
keje tolak barang ker?? ish3

tepat jam 7.10pm.. kat department aku tinggal aku & student
hehe..then..
datang mamat itam nie..
aku cukup..cukup...cukup.. tensen kalo dia datang bertandang..

susah untuk aku coretkan di sini..
mamat nie kalo datang, akan bertanya bermacam2 soalan..
setiap jawapan yang aku bagi.. akan dapat feedback..yang aku rase dah cam alergi bile mendengarnye..
sebagai contoh, kalo dia datang mesti tanye..
"how your weekend?"
"erm..weekend? OK.."..ayat mals nak melayan..
"where did u go??"
"stay at home, with my friend"

** tak faham ag tu...

"why ??.. u should go travel, cinema..outing"
"I dont like..travel.."..niat di hati..cepat lah blah..
"Why?"
suke ati lah..nak dk umah ke..nak p mana pown..

pic je..tapi takde lah sampai kuar asap..hehe

kalo nak cerita kat cni..
semua yang aku jawab pertanyaan dia..mesti dia tye kenapa..kenapa & kenapa..
walaupon officemate aku explain bagi pihak Ku..
still ag tye kenapa??
wah!! tensen sangat..


5 comments:

  1. dia nak ajak u hang out la tuh....huhu

    ReplyDelete
  2. ha ha ha

    tetiba rindu plak ngn mr.thank you. he he he

    ReplyDelete
  3. princess_eryna : wahhh..tak mooo!! please lah

    syuQ: uikkss. rindu ke mr thank You?? wehehe.. nanti fiza sampaikan eak..tapi..cam tak moo je.. nanti mesti dia tye..WHY???!!

    ReplyDelete
  4. dtg komen kt sinilah.. takde shoutbox yer.. akak tak jumpa pun.. jadi follower adik

    ReplyDelete
  5. Dieyna : thanks follow saya..hehe.. akan saya lawat slalu (ye ker??) hehe.. time tak bz la..huhu.. saya memg takde shoutbox..

    ReplyDelete