Visitors

28 July 2010

Mungkin Niat bergurau

Assalammualaikum kepada semua pengunjung..
hari ni aku terasa hati.. sangat..
nak tau sebab ape..


sebab one person tu..
awat guna nama aku plak..
ingat aku hadap sangat ngan market dierang..
eiii..tolong..laH..
namun apakan daya..
aku wat lah kije ngan hati yg panas..walau air cond aku dah turunkan sampai 18 darjah celcius..



buat kije..hati panas..
ase cam nak blah je.. huhu
aku mengaku sangat2..aku memang tak pandai kawal emosi..
kalo aku marah, aku akan senyap..sepatah org tu tye..sepatah aku reply..

kalo aku happy.. erm..tak kira org tu nak dengar atau tak..
aku nak gak bercerita..
huhu
sungguhlah.. mementingkan diri..



Jumaat nie aku nak balik kampung..hehe
sepupu ku kawen..
nak p amik berkat...
manalah tau jodoh..
huhu

2 comments:

  1. erkkk kampung kat ner?? sepupu kahwin or u nak kahwin... huhuhuh

    ReplyDelete
  2. fiza..same lah..aku pon akan silent bila marah..hoho
    mybe pompuan mmg gitu kot ;P

    ReplyDelete