Visitors

22 June 2010

Old Town White Coffee

Assalammualaikum kepada semua pengunjung blog ku.. Hari ni..aku just nak bercerita sedikit tentang OLD TOWN white coffee. Mesti semua orang tau..tul tak?? aku pon tau..hehe.

************************

sebenarnya aku just nak bagitau..satu lagi kedai baru dah wujud kat bandar Kota tinggi. kebetulan aku balik kampung minggu lepas, ternampak lah..satu bangunan.. wah!! Kota Tinggi dah ade Old Town..satu perkembangan yang terbaekkk..

Sebelum nie..aku ade cerita.. yang wujudnye McD kat sana..hope yang canggih-canggih nie dapat lah bertahan lame.. hehe Aku sukeee sangat..bile lah nak cuti panjang keliling Kota Tinggi, yang tak berapa tinggi..hehe

2 comments:

  1. Salam..

    Waaa.. kota tinggi dh de OLD TOWN white coffee... leh la nnt singgah2 lepak bila turun KT nnt...


    Jom Terjah > http://dakmuo.frenzyfm.my

    ReplyDelete
  2. DakMuo: erm..dah buley dah..ade lah port nak lepak2..mai lah kota tinggi..hehe

    ReplyDelete