Visitors

29 June 2010

Nak giveaways Tak??

Salam semua blogger yang sudi berkunjung kat dalam blog saya nie.. hope semua berjalan ngan lancar..memang itu yg kite minta dari yang ESA..untuk setiap detik dan ketikanya..untuk setiap hembusan nafas kite..tul tak??

Ape yang anda nak komen tentang character kat bawah nie??

Ape pendapat anda semua tentang 2 character kat atas tu?? Sape nak jawab angkat tangan..hehe..

uiii..ramainye..


eah..adeq pown nak gak eah

alala..ciannye..kucin pown nak gak angkat tangan..


O.K.lah


Sabtu lepas mase blogwalking saya terjumpe ngan 2 chaacter nie kat rumah Selipar Jepun Pink ..

dia gtau suh gtau kat semua, yang dia nak bagi giveaway...hadiah lah tu kan...erm, sape nak?? boley lah g kat Blog Selipar Jepun Pink nie...

Ianya terbuka sampai 30 june 2010 sahaja..so..hari esok lah kan..Hari Rabu...tak lebih tak kurang..mana lah tau anda2 ade yang bertuah dapat memilikinya..sangatlah beruntung.. hehe. Rasenya dia wat sendiri..


comey tak?? Ha!!

Tak comey?? Elleh..saje tanak ngaku kan?? padahal nak..

Huh! Ape aku mengarut da~~

Kalo saya dapat, saya nak bagi kat adeq2 saya..mestii dierg suke..amin``

kalau kawan-kawan nak tau lebih lanjut..kene pakat ramai-ramai gi blog dia kat cni

Meh click cni mencuba nasib.. good luck to every one..


Selipar jepun pink: Giveaways


2 comments:

  1. good luck to you..

    ReplyDelete
  2. gud luck

    anda dpt award... kunjungilah blog sy
    http://syuqsaf.blogspot.com

    ReplyDelete